29-03-2023, 12:34
Herhangi bir saygısızlık söz konusu değil. Kendinizce yaptığım yorumu size hakaret gibi algılıyorsanız tekrar okumanızı dilerim, zaten yorumları "ben" yaptığım için "bence" oluyor, aynı şekilde kendi görüşüm sadece beni ilgilendirir. Size burada saydığım unsurlar ve detaylar üzerinden görseli neden kaliteli bulduğumu belirttim. Oradaki 10/10 değerlendirmesi ise basit bir yorumdu fakat bu yükleme görseli oyundaki diğer muadillerine kıyasla çok daha güzel ve kaliteli olduğundan zirvede değerlendirerek 10/10 verebilirim, bu da yine aynı şekilde sadece beni bağlar. Sizin eleştirdiğiniz kısma katılmadığımı ve görselin bağlamında bir önem taşımadığını düşündüğümü söylemişim siz ise aynı konuda direterek bana karşı çıkmışsınız, farklı bir eleştiriniz olup olmadığını sorduğumda ise yine aynı şekilde bağlam hususunda önem arz etmeyen, detaylandırılması durumunda görselin diğer unsurlarını baltalayacak bir unsur olduğunu söylemişim, yine benim görüşüm.
Şimdi burada nasıl bir saygısızlık yaptığımı belirtirseniz memnun olurum zira ben saygısızlık yapıyorsam siz de benim verdiğim 10/10 puanlamayı beğenmeyerek bana saygısızlık yapmış oluyorsunuz değil mi?
Şimdi burada nasıl bir saygısızlık yaptığımı belirtirseniz memnun olurum zira ben saygısızlık yapıyorsam siz de benim verdiğim 10/10 puanlamayı beğenmeyerek bana saygısızlık yapmış oluyorsunuz değil mi?