29-03-2023, 12:42
(Son Düzenleme: 29-03-2023, 12:45, Düzenleyen: Legnica. Toplamda 3 kere düzenlenmiş.)
(29-03-2023, 12:34)PCOyun : Sizin eleştirdiğiniz kısma katılmadığımı ve görselin bağlamında bir önem taşımadığını düşündüğümü söylemişim siz ise aynı konuda direterek bana karşı çıkmışsınız, farklı bir eleştiriniz olup olmadığını sorduğumda ise yine aynı şekilde bağlam hususunda önem arz etmeyen, detaylandırılması durumunda görselin diğer unsurlarını baltalayacak bir unsur olduğunu söylemişim, yine benim görüşüm.
Şimdi burada nasıl bir saygısızlık yaptığımı belirtirseniz memnun olurum zira ben saygısızlık yapıyorsam siz de benim verdiğim 10/10 puanlamayı beğenmeyerek bana saygısızlık yapmış oluyorsunuz değil mi?
Görselle ilgili önemsiz olduğunu belirttiğiniz hususlar sadece sizin görüşleriniz tabiki de bana göre önemli bu görsel bahsi geçen tarihi temayı tam anlamıyla yansıtmıyor tarihi bir oyundaki tarihsel bir yükleme ekranı görselinde bu zaafiyet varsa bana göre hatta birçok insana göre bu 10/10 değildir, ayrıca fikirlerinizi belirtirken mutlak doğruymuş gibi anlatıyorsunuz öznel bir yorum olmaktan çıkıyor farkında değilisiniz kısaca bu durum tartışmadan ziyade totaliter bir ortam yaratıyor insanca konuşmak isteyen kimse sizinle tartışmak istemez özetle, ben saygısızlık yapmadım kendi görüşlerimi dayatmacı konuşmadan 10/10 puanı hak etmediğini anlatacak şekilde özetledim.