Anket Başlığı: Kozmetikler yeterli mi değil mi?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Kozmetikleri şu anki haliyle yeterli buluyorum

0 0%
Profil özelleştirmeleri artırılabilir, oyun içindeki kozmetik içeriği artırılmamalı

1 16.67%
Oyun içi kozmetiklere birimlerin okunurluğunu bozmadığı sürece sıcak bakıyorum

3 50.00%
Her türlü kozmetiğin eklenmesini hoş karşılıyorum

2 33.33%
Katılımcı sayısı: 6 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Anket:  AoE4 - Kozmetik İçeriklerin Geleceği
Oyunu oynamıyorum fakat genel kozmetik yönelimleri hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Bence profil özelleştirmeleri yeterli değil zira bu yorumu sadece profil özelleştirmeleri olarak yorumladığım için böyle düşünüyorum, yoksa soru profil üzerindeki özelleştirmeler yeterli mi ise bu konuda tam bir fikir sahibi değilim.

Kozmetikleri oyun içinde daha fazla görmek isterim çünkü kozmetik içerikler oyunculara hiçbir avantaj sağlamadan kendi isteklerince mevcut seçenekler arasından stillerini yansıtabilmelerini sağlıyor. Bu konuda League of Legends oyunculara gerçekten devasa bir yelpaze sunmasının yanı sıra neredeyse tüm karakterlerinde tüm zevklere hitap edebiliyor.

AoE4 gibi LoL'de hızlı ve aktif oynanan bir RTS oyunu. Ne kadar farklı alt başlıklarda olsalar da ikisinde de okunabilirliğin devasa önemi olduğunu biliyoruz. LoL'de bu okunabilirlik kostümler arası sabitler ve sıralanmış okunabilirlik öğeleri ile sağlanıyor. Örneğin Akali. Akali, tüm kostümlerinde, buna efsanevi seviyesi, animasyon ve seslendirme değişiklikleri içeren kostümleri (ekstra görselde) de dahil olmak üzere aynı saç stilini korumakta. Bu karakterin okunabilirlik açısından birincil öğesi olarak belirlendiğinden ötürü hiçbir kostümünde saç stili değişmiyor ve genel hâlini koruyor. Fakat bu her unsurunda geçerli değil. Genel olarak ikincil ve üçüncül belirlenmiş öğeleri sırtındaki çantası ve ellerindeki silahları tutma pozisyonu fakat bu unsurlar efsanevi kostümünde farklılığa uğradığı için tam yorum yapmak mümkün değil ama bu kostümde de yine birincil unsur olan saçı aynı.

BF1Niwr.png
L09PyvE5jQGm9hbGfZslC_3o_DZ1-_pn8D6NY70n_vg.webp

Şahsen favori birimlerim mancınıklar ve akrepler olduğu için bu ikiliye gelmesini isterdim, bina olarak ise her oyun görebileceğiniz merkez binasını tercih ederdim. Ve evet ankette oy kullandım.
WhaW8Am.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
AoE4 - Kozmetik İçeriklerin Geleceği - Yazar: Athule - 30-03-2023, 10:22
AoE4 - Kozmetik İçeriklerin Geleceği - Yazar: PCOyun - 30-03-2023, 11:21
AoE4 - Kozmetik İçeriklerin Geleceği - Yazar: Athule - 30-03-2023, 12:39

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.