AoE2 - Return of Rome - Neler Biliyoruz?
(08-04-2023, 15:44)Legnica : bence 1. oyuna vakit harcamak istemiyorlar uzun zamandır dengeleme güncellemesi de gelmiyor zaten, 1'i 2'ye yamayıp devam etmek istiyorlar gibi, zaten 3'de aynı kadari paylaşacak diye endişeliyim 2 daha popüler duruyor, neyse ki 3 için son 2 ay beta yama süreçleriyle geçti umarım devamı gelir.

AoE3'ün yine sağlam bir kitlesi var ve oyuncu sayıları kötü sayılmaz. Ama ilk oyun daha en başından beri hep yetim kalmış gibi hissettirdi. Definitive Edition'ın çıkışı bayağı kötüydü diye hatırlıyorum. Arada birçok yama gelmiş olsa da hâlâ birçok sorunu var ve son 2 yıldır hiç yama almadı. Şimdi oyuncu sayısı en az olan AoE oyunu ve bu DLC ile fişi tamamen çekilecek gibi. İkinci oyunda olacak olması bana doğru gelmiyor. Üstüne para verecek olmamız ise ayrı bir sorun.

(08-04-2023, 16:21)irfandurmus : Benim fikrim 4 ün iptal edilip tüm oyunların 2. oyun  çatısında birleşmesi   :xd: :xd:

Bu gidişle Microsoft onu yapacak :d
tTRiYax.png
[+] 3 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
AoE2 - Return of the Rome - Neler Biliyoruz? - Yazar: reddga - 08-04-2023, 16:30

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.