08-04-2023, 20:21
(Son Düzenleme: 08-04-2023, 20:24, Düzenleyen: Legnica. Toplamda 3 kere düzenlenmiş.)
(08-04-2023, 19:03)dark prens :(08-04-2023, 15:44)Legnica :(08-04-2023, 14:15)reddga : Bu DLC ile ilgili düşüncelerim karışık. Daha fazla detay paylaşılana kadar fazla yorumda bulunmak istemiyorum ama kısaca ilk oyunun sorunlarını gidermek yerine ikinci oyuna DLC olarak getirmek bana hoş gelmedi. Aynı oyunu tekrardan satın almamız için Microsoft'un ne yaptığını biliyor olmasını umuyorum.
bence 1. oyuna vakit harcamak istemiyorlar uzun zamandır dengeleme güncellemesi de gelmiyor zaten, 1'i 2'ye yamayıp devam etmek istiyorlar gibi, zaten 3'de aynı kadari paylaşacak diye endişeliyim 2 daha popüler duruyor, neyse ki 3 için son 2 ay beta yama süreçleriyle geçti umarım devamı gelir.
Öyleyse ilk oyunu alana bu dlc yi bedava versinler. Çünkü ortada çok büyük hayal kırıklığı ve kandırılmışlık var. Age of 3 ün iyi bir kitlesi var. Adamlar bu oyuna adam akıllı dlc yapmadılar. Bence korkacaksak 4 için korkalım. 2 deki tarih havası 4 de yok. Forumda kullanıcı arayüzünün berbat olduğunu bin defa söylendi. Adamlar anlamıyor.
de sonrası dönem olarak konuşursak çıkışta 2 sonra dlc ile 6 medeniyet eklendi, sadece yeni civ çıkarmak olarak değil haklarını yemeyelim beta yama süreçleriyle hem yeni hem eski civlerdeki overpowered unitleri ya doğrudan zayıflatmayla yada maliyetle dengelediler osmanlının şimdiki hali ile eski aoe3 deki haline bir baksan sanki eski oyunda hani buda olsun diye eklenmiş, özellikle osmanlı destesinde tonla iyileştirme var ama tematik oalrak birimleri kaliteli oldugu için savaşlarda hep güçlü oluyor destedeki buff kartları iyileştirmesinin bedelini erken vadede birimlerine nerf alarak ödedi , obüs tüfekli spamlayarak oyun kazanılıyordu, yeni merkezi birimler ve rush gameler için daha oturaklı paralı askerlerle oynanışı iyileştirildi iyiki bu patchler gelmiş diyorum ayrıca aoe forumda oyuncular artan civ sayısından ötürü 2 ye bölünmüş durumda ( şu anda 22 ) bir kısmı Pers, Polonya ve Kore istiyor bir kısmı ise oyunun gün geçtikçe daha karmaşık oldugunu söyleyip bu fikre karşı çıkıyor