12-04-2023, 22:49
(12-04-2023, 22:41)Legnica :(12-04-2023, 22:28)dark prens :(05-04-2023, 05:05)Legnica : Arkadaşlar medeniyetlerle ilgili eklenmesini olumlu bulduğunuz tüm fikirleri lütfen aoe resmi forumunda paylaşın bu son dengeleme yaması olabilir, bir önceki betada osmanlı ile ilgili 6 önerimin ikisini doğrudan oyuna eklemişlerdi lütfen bu fırsatı değerlendirelim, base 8 Avrupa medeniyeti çok iyi iyileştirmeler aldı ama osmanlı bana göre hâla sığ
Osmanlı ile oynarken ben kendimi güçlü hissetmiyorum. Diğer avrupa medeniyetleri ile oynarken böyle bir hisse kapılmadım. Sıkıntı yaşamıyorum ama Osmanlı ile oynarken gerek ekonomi gerekse birim oluşturmada ve savaşta sıkıntı yaşıyorum. Spahilerin ahırdan yetiriştirilmesi için forumda epey bir mesaj yazıldı ama tabi bir o kadar da muhalefet de var. Osmanlıya eklenen yeni kartların çok iyi olduğunu düşünmüyorum.
Kanka şuanda resmi forumda en çok mesaj yazılan sipahi konusunu açan benim :D ama osmanlı winratei en yüksek 3. Medeniyet olduğu için sıcak bakmıyorlar ayrıca sipahi süper ağır süvari olduğu için ahırdan yetiştirilmesi durumunda birçok bonusuny kaybetmesi gerekir fransız zırhlı süvarisi gibi birşey olur, ben us tarzını önerdim hisarlardan 3 çeşit süvariyi çıkarabiliyor, aynı şekilde sipahi de çok yavaş yüksek maliyetle ve limitli şekilde hisarlardan üretilmeli dedim, zaten hisarlar zor elde ediliyor yıkılınca da uzun sürede inşa ediliyor bir desteğini beklerim konuya
Ben de yazdım aynı konuya. En kötüsü, hiç bir şey yapılamıyor, sevkiyatlardaki sipahi sayısını artırsınlar dedim. Ya da nizamlarda olduğu gibi biraz güç düşüşü ile belli sayıda yetiştirilsin dedim ama dediğin gibi forumda muhalefet çok fazla. Osmanlı ile oynarken ne kadar sipahi kullanabiliyorsun.3 veriyor 5 veriyor başka? Yok. Yani mevcut durumda hemen hemen hiç kullanamıyoruz sipahi yi ki bu hiç adil değil.