Aksiyon: Crysis Remastered Üçlemesi
Nihayet bitirebildim. Kaliteli bir remastered olmamış çünkü gördüğüm kadarıyla yalnızca grafikler üzerinde çalışılmış. Serinin tüm oyunlarında özellikle 2'de ciddi ses problemleri var; birden patlayan sesler, bir anda çevre sesinin kaybolması ya da dibimizdeki adamın sesinin uzaktan gelmesi gibi sorunlar oyun boyu karşıma çıktı. Bunların dışında birden fazla bug'a rastladım ve silah değiştirme de sürekli takılıp oyun boyu can sıkıcı bir durum oluşturuyordu. Daha önce seriyle alakalı fark etmediğim bir diğer şey ise kütük gibi Türkçe çeviri. Dublajın ruhu yok, iki kişinin diyaloğu sanki birbirinden bağımsız seslendirilmiş, birisi bir şey diyor ama neye tepki verdiğini bilmiyor gibi bir çeviri var. Duygu katmayı da geçtim bazı cümleler de çok anlamsız, translate çevirisi gibi duruyor. Üstelik altyazı ve dublaj dilini de ayrı ayrı değiştiremiyoruz. Özellikle oyun boyu bug'lardan çektiğim eziyet yüzünden Steam'de olumsuz inceleme yapmayı düşünüyordum ama ending'e gelince nostalji ağır bastı.

[+] 2 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crysis Remastered Üçlemesi - Yazar: Elefsar - 04-12-2022, 16:57
Crysis Remastered Üçlemesi - Yazar: Henri - 05-12-2022, 13:09
Crysis Remastered Üçlemesi - Yazar: Athule - 25-04-2023, 12:34
Crysis Remastered Üçlemesi - Yazar: Athule - 21-05-2023, 11:19
Crysis Remastered Üçlemesi - Yazar: Elefsar - 21-05-2023, 13:28
Crysis Remastered Üçlemesi - Yazar: Athule - 21-05-2023, 14:41
Crysis Remastered Üçlemesi - Yazar: Elefsar - 05-10-2023, 13:36
Crysis Remastered Üçlemesi - Yazar: HulkSpider03 - 05-10-2023, 18:23

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.