29-05-2023, 22:18
(29-05-2023, 06:11)Duman : Önümüzdeki günlerde 1.9 için bir uyumluluk güncellemesi çıkartacağız, bu uyumluluk güncellemesi ağırlıklı olarak değişen satır içeren dosyalara ve oyunun arayüzüne odaklanacak. Satır bazlı olarak 1.9 ve beraberinde gelen DLC'nin yaklaşık olarak yarısına tekabül edecek olan bu güncellemeyle birlikte arayüzde kod görünmesi, olası çökme problemleri vb. sorunlar giderilecek fakat oyuna yeni eklenen olayların büyük bir kısmını İngilizce olarak göreceksiniz.merhabalar size ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. bende çeviriye katkıda bulunmak isterim. çevirmen olarak. mümkün mü? boş vaktim var akşamları ve ingilizcemde fena değil.
Diğer güncellemelerden farklı olarak çeviri için bir uyumluluk güncellemesi çıkartma sebebimiz çevrilen içeriğin hacim olarak büyüklüğü. Uyumluluk güncellemesinin ardından çevirinin %100'e ulaşması için çalışmalar devam edecek. Çevirinin bir an önce/hızlı çıkması için kalitesiz bir iş yapmayacağız, çevirinin çeviri aşaması dışında metin bazlı ve oyun içi kontrolleri gibi aşamalar da söz konusu, nihayetinde Strategyturk'e yakışan bir çalışma ortaya çıkacak.
Bununla beraber çevirilerimizin Steam Atölye sayfalarındaki yorum alanı kalıcı olarak kapatıldı. Strategyturk Forumları bir topluluk sitesi ve strateji oyunlarıyla ilgilenen herkes rahatlıkla hesap açıp bize sorularını ve yorumlarını iletebilir, bizim gibi bir "topluluk sitesine" değil de basit bir Discord sunucusuna sahip büyük modlar dahi Steam yorumlarını kapatıp "sorularınız için Discord'a gelin" derken bizim ısrarlı bir şekilde Steam'i de modere etme çabamız çok da mantıklı görünmüyor.