06-08-2023, 18:27
Baudelaire Welch isimli bir birey Larian'da Senior Narrattive Designer olarak çalışıyor, companion karakterler ve romance konusunda ana yöneticiymiş. Darke Urge origininin de tasarımcısı olmanın yanı sıra diğer origin karakterlerinde de çalışmaları varmış. Kendisi daha önce Paradox Interactive altında Crusader Kings III için çalışmıştı, orada "içerik üreticisi" statüsünde yazdığı bolca event vardı, hatta direkt kendi dosyası da olması lazım, tabii oradaki ilginç kısım kendi adından ziyade Isabella adını kullanmasıydı. Ayrıca CK3'te "Kozmik Şair" lakabıyla karakter olarak da eklenmiş durumda. Şahsen CK3'te yazdığı eventler içerik olarak oldukça ilginçti, oyun içerisinde çok fazla denk gelmesem de çeviri sırasında sıkça karşılaşmıştım.
Larian'a geçtiğini ve bu oyunda çalıştığını zaten biliyordum fakat kendisi bugün tekrar aklıma gelince bir araştırıp bakayım dedim, kendi sitesinde kendini kısaca özetlemiş. Ayrıca sitesinde oyunla alakalı Dark Urge origininin anlatıldığı tweet'i de paylaşmış.
Larian'a geçtiğini ve bu oyunda çalıştığını zaten biliyordum fakat kendisi bugün tekrar aklıma gelince bir araştırıp bakayım dedim, kendi sitesinde kendini kısaca özetlemiş. Ayrıca sitesinde oyunla alakalı Dark Urge origininin anlatıldığı tweet'i de paylaşmış.