1- Bu ifadeye benim ya kötü karakter ya da muhafız olduğumu söylüyor. Halbuki ben köylüyüm demek ki bu yanlış.
2- Bu ifade @Ahrep'in kötü karakter olduğunu gösteriyor.
3- Bu ifade çok bulanık. Benim tahminime göre biri kahin biri okültist.
4- @brk007 avcı.
2. ifade doğruysa; @Balder ve @Pasha'dan biri yada hiçbiri kahin veya okültist, @brk007 avcı değil.
3. ifade doğruysa; @Ahrep iyi rollü, @brk007 avcı değil.
4. ifade doğruysa @Ahrepyi rollü, @Balder ve @Pasha'dan bir yada hiçbiri kahin veya okültist değil.
Ahrep'in iyi rollü olma ihtimali yüksek. @brk007 avcı rolünde olmaması da kötü karakter olduğunu göstermez. @Balder ve @Pasha iyi rol + kötü rol olduğu için ikisinden birini linç etmeyi öneririm. Hangisi olduğu onların yapacağı analize göre değişecektir.
2- Bu ifade @Ahrep'in kötü karakter olduğunu gösteriyor.
3- Bu ifade çok bulanık. Benim tahminime göre biri kahin biri okültist.
4- @brk007 avcı.
2. ifade doğruysa; @Balder ve @Pasha'dan biri yada hiçbiri kahin veya okültist, @brk007 avcı değil.
3. ifade doğruysa; @Ahrep iyi rollü, @brk007 avcı değil.
4. ifade doğruysa @Ahrepyi rollü, @Balder ve @Pasha'dan bir yada hiçbiri kahin veya okültist değil.
Ahrep'in iyi rollü olma ihtimali yüksek. @brk007 avcı rolünde olmaması da kötü karakter olduğunu göstermez. @Balder ve @Pasha iyi rol + kötü rol olduğu için ikisinden birini linç etmeyi öneririm. Hangisi olduğu onların yapacağı analize göre değişecektir.