23-12-2023, 15:22
(23-12-2023, 12:30)Aytaç :Zattiri'de anlamadım Patatesos'da şüphelendim Çayelindenöteyesos'da anladım ki bunlar gerçek değil. Şu ana kadar en iyi hissiyatı Medieval 2'de aldım, müzikleri olsun, konuşmalar olsun, generallerin etkisi olsun... şüphesiz çağ önemli fakat hala da fikrimin arkasındayım her ne kadar sevdiğim zamanlar olmasa da EU ve Victoria ile o çağlara da ısındım mesela, yani tabi o dönemi yansıtmak pek kolay değil, zaten adamlar normal oyun bile yapamıyor ama işte hepsi sonuç olarak satrancın gelişmiş hali.(23-12-2023, 11:18)MarcussCrassuss : Çağ çok önemli fakat gerçekten iyi, dengeli bir oyun yaptıktan sonra çağın o kadar da önemi olmaz diye düşünüyorum. Çağ işin biraz makyajı gibi geliyor bana, süper dengeli, hataları olmayan, dolu dolu bir oyun yapsalar sanırım kimse Bronz ya da Madalyon çağı diye bakmaz alır oynar.
Mükemmel bir oynanışa sahip olsa da Pharaoh'u oynamam ben ya oturup. Antik çağda Mısır'da bir şehir devleti hükümdarı Zattirizortenses ile yandaki şehir devletin hükümdarı Patatesos'un hükümdar olduğu 400 nüfuslu Çayelindenöteyesos köyünü fethetmeli bir dönem bana ilgi çekici gelmiyor.