17-05-2016, 02:32
(Son Düzenleme: 17-05-2016, 02:35, Düzenleyen: kebab oyuncu.)
kisaca asil modun dosyasinin ismini once kaydedin ( kopyala yapistir) ve sonra ismini degistirin (asil dosya orada kalacaktir) boylece oyunu modla oynamaya calistiginizda, ismini degistirdiginiz modun acildiginda fark edeceksiniz ... daha sonra indirdiginiz the third age tw dosyasi mod klasorunda kayitli olacakdir onu kaydettiginiz asil modun ismi ile degistirin . en sonunda normal hangi modu kaydettiyseniz, modu acip oylece oyunu acin.
not : ben direk ingilitere ile alakali modun dosyasini sildim . tabki onceden kayitli dosyanin ismin aldim daha sonra TA dosya ismini ingiltere ala modun ismi yaptim ve sonun oyunu calistirdim .
not : buraya indirdigi simge calismiyor felan ben direk sildim bilmiyorum yanlismi yaptim amaan cukumde degil oyun calisiyorya keyfime bakarim
not : ben direk ingilitere ile alakali modun dosyasini sildim . tabki onceden kayitli dosyanin ismin aldim daha sonra TA dosya ismini ingiltere ala modun ismi yaptim ve sonun oyunu calistirdim .
not : buraya indirdigi simge calismiyor felan ben direk sildim bilmiyorum yanlismi yaptim amaan cukumde degil oyun calisiyorya keyfime bakarim
Irkin, Dinin ne olursa olsun kardesim, Ne mutlu Turkum diyen herkes TURKtur. aksini soyleyenin kaynanasina atlayayim.