1. İfadeye göre Lothebrok kötü rollü veya jester.
2. İfadeye göre Ahrep kötü rollü biri veya muhafız.
3. İfade karışık geldi bana. Barkardes'in dediği gibi, Kurtadam, Okültist, Avcı üçlüsünden olabilir bu iki kişi.
4. İfade benim iyi rollü biri olduğumu söylüyor.
Yaklaşık 4 söylenti var, bu 4 söylentinin 3'ü kötü şüphelilerin kötü rollü olma ihtimalini sunuyor. 4. İfade ise insanlara yardım eli uzattığımı söylüyor. Hulkspider'in yorumu şüphe açtı bende. Söylentide iyi rollü olma ihtimalim fazla. Ama arkadaş riski göze almış.
Linç için mantıklı bulduklarım:
1-) Ahrep (Söylentiye göre)
2-) Lothebork (Söylentiye göre)
3-) Hulkspider (şüphe uyandırdığı için)
4-) Rastgele biri
Lothebork'un jester olmasından korktuğum için; Linç oyumu Ahrep'in üzerinde kullanmayı düşünüyorum. Eğer ifade doğru ise kötü rollü biri çıkması muhtemel.
2. İfadeye göre Ahrep kötü rollü biri veya muhafız.
3. İfade karışık geldi bana. Barkardes'in dediği gibi, Kurtadam, Okültist, Avcı üçlüsünden olabilir bu iki kişi.
4. İfade benim iyi rollü biri olduğumu söylüyor.
Yaklaşık 4 söylenti var, bu 4 söylentinin 3'ü kötü şüphelilerin kötü rollü olma ihtimalini sunuyor. 4. İfade ise insanlara yardım eli uzattığımı söylüyor. Hulkspider'in yorumu şüphe açtı bende. Söylentide iyi rollü olma ihtimalim fazla. Ama arkadaş riski göze almış.
Linç için mantıklı bulduklarım:
1-) Ahrep (Söylentiye göre)
2-) Lothebork (Söylentiye göre)
3-) Hulkspider (şüphe uyandırdığı için)
4-) Rastgele biri
Lothebork'un jester olmasından korktuğum için; Linç oyumu Ahrep'in üzerinde kullanmayı düşünüyorum. Eğer ifade doğru ise kötü rollü biri çıkması muhtemel.