15-01-2024, 02:02
(Son Düzenleme: 15-01-2024, 02:09, Düzenleyen: Rzenma. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Bu oyunu oynadıkça LOTR: Shadow of War'u özledim Valhallanın yapmaya çalıştığı şeyi yıllar önce yapmışlardı. Kale savaşları aşırı derecede scripted koç başıyla kapı kırıyorum içeriye giriyorum bizimkileri içeride savaşırken buluyorum. Sürekli bakmadığın yerden düşman spawn oluyor. İyiki boss fightlar fazla scripted değil yoksa oyunu silerdim direk. Yetenek ağacında dodge atınca zamanı yavaşlatan bir yetenek var oyunu %50 kolaylaştırıyor ve oyunun hemen başında erişebiliyorsun. Yetenek ağacının sonlarına doğru çıkan yetenekler çok daha işlevsiz ve dövüş stilini değiştiren pek bir yetenek yok. Basede bir binayı geliştirince uzak bölgelere yağma yapmaya gidebiliyorsun. Oyunun en zevkli kısmı bu yağma olayı olmuş normal haritada da yağma mekanikleri bundaki gibi olmalıydı. Çünkü sahip olduğun jormsvikingleri kaybetme riskin var erzak sınırlı bu yüzden sürekli evleri yağmalayıp erzak arıyorsun ve evlerden yüksek miktarda gümüş çıkıyor evleri yağmaladıkça kendimi daha fazla viking gibi hissetmeye başladım. Normal haritada evlere hiç girme gereği duymuyordum en fazla 1-2 gümüş çıkıyordu ve erzağa fazla ihtiyaç yoktu. Ayrıca oyunu gereksiz uzatmışlar leap of faith'i öğrenmek için bir npc ile karşı tepedeki uçuruma kadar yürümeye gerek yoktu oyunun başında bir görevin ortasında öğret yani npcnin peşinden yürü görevleri aşırı derecede oyundan soğutuyor ve çoğunu oyunun süresini uzatmak için yapmışlar. Sürekli iyi insanlara yardım etmeye çalışan şeker vikingleriz ama ne zaman bir ev görsek yanımdaki savaşçılarım meşale atıp yakıyor evi üstelik bazen ben içeride hazineyi almaya çalışıtken yakıyorlar. Yangın animasyonları da çok kötü performanstan kazanmak için böyle yapmışlar sanırım ama böyle yapacağına hiç yapma daha iyi! Neyse ağır baltayla bir iki düşmanın kolunu bacağını koparınca kendimi iyi hissettim full sürümüne 320 tl vermiştim çok para vermediğim için fazla üzülmedim paris ve ragnarök dlclerini tamamlayınca silerim.