İleti Sayısı: 3,336
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
56
11-02-2024, 10:24
(Son Düzenleme: 11-02-2024, 10:24, Düzenleyen: Ragnvaldr.)
(10-02-2024, 22:37)Gılgamış : Rehber için teşekkürler aydınlatıcıydı. Çoktandır RDO oynuyorum ama Bounty mesleğine asılmamıştım şimdi bonuslar var diye başladım bakalım.
Şimdi şunları sormak istiyorum nette epey bakındım cevap bulamadım umarım burada cevap bulabilirim.
- Ölü yada diri teslim ettiğimizde altın miktarı aynı olduğuna emin miyiz? Ölü yakaladığımızda ödüllerin düşük olacağını bildiriyordu.
- Normal ve prestijli görevlerde başarılı veya başarısız tamamladığımızda ilgili haydutları Bounty panosunda tekrar görüyor muyuz?
- Efsanevi görevlerde süre gözükmüyor süreyi biz mi tutacağız yoksa efsanevide süre önemli değil mi?
- Hedefin ölü ya da diri olması sadece parayı etkiliyor. Altın miktarı sadece görev süresine bağlı, görev ne kadar uzun sürerse o kadar altın veriyor. Altın kasmak istiyorsan görev başladıktan 12 dakika sonra teslim etmen en verimli yöntem.
- Efsanevi olmayanlar sadece jenerik görevler olduğu için yeniden deneme şansın yok. Tam emin değilim ama başarılı ya da başarısız olsan da aynı hedefleri tekrar panoda görebiliyorsun.
- Efsanevi görevlerde süre limiti yok.
•
|