10-03-2024, 18:51
Oyunu yaklaşık 3 hafta oynadım ve maalesef çocukluğuma ,animeye ihanet duygusu yaşattı bana. Bizim nesil pokemonu Ashe in pokemonları sayesinde (Pikachu- Charmender- Squirtel ...)sevdi ve bağımlısı oldu ancak kart oyununda en en en zayıf pokemonlar bunlar. Neredeyse oyunda kimse bu pokemonları destesinde bulundurmuyor bile herkes adını sanını bilmediğimiz yeni nesil 400 ya da 500 demage vuran pokemonları oynuyor. Sonra kartların savaş alanına inerken hiç bir görsel ve işitsel animasyona sahip olmaması beni şoka uğrattı resmen ve oynanışın içeriğini bana göre baya boş gösteriyor bu durum. Pikachu kartını oynarken insan beklenti içerisine giriyor acaba ses çıkartır mı diye ya da Pikachu ile saldırırken elektrik sesi duyar mıyım diye bekliyorsun ama nerdeeee!!!! Sadece vvwwviiiuuuppppp diye ses çıkıyor kartlar savaşırken o kadar. Maalesef beni hiç ama hiç içine çekmedi TCG sadece nostalji olarak kaldı.Oyunun tek güzel tarafı eski kartları görünce beni çocukluğuma götürmesiydi. Eğer bir gün kartlara ses ve görüntü animasyonları eklenirse mutlaka ama mutlaka oyuna geri dönüş yaparım çünkü mekanikleri çok zor ve komplike değil.