(30-03-2024, 18:02)baywatch06 : (30-03-2024, 17:59)Semavi7 : Oyun bitti 60 saatin sonunda. Level 35 olarak bitirdim. Açık dünyada manzaralar felan güzel ama etkileşim sıfır. Açık dünyası çok sıkıcı. Yan görevler hep birbirinin aynısı git outpost bas. Her outpostda birbirinin aynısı bir yerden sonra sıkıyor.
Birde neden ben Aya ile oynamak zorundayım ya neden oyunu onunla bitiriyorum bütün oyun boyu Bayeki geliştirdim oyunu Aya ile bitirdim çift kılıçla çok saçmaydı uyuz oldum.
seninle ayni fikirdeyim bende ana oyunu 60 küsür saatte bitirdim originste bende sıkıldım özellikle 2.dlcde çok sıkıldım ve çift kılıçlar kötü gerçekten
Ya birde oyun sonu bir türlü bitmiyor. Bayekle arslan denen herifi öldürdük işte daha ne yardıyoruz anlamadım ki. Gemileri batırıyorum yeni gemiler geliyor bir daha batırıyorum yenisi geliyor. Sonra Romada son bossu Aya ile dövüştürdü çıldırdım resmen. Madem son adamı bu silahlarla öldürmeye zorlayacaksın o zaman başka silah verme oyunda. Yeni bitirdiğim için acayip doluyum.