Crusader Kings III Türkçe Yama - İndirme Konusu: 1.12 (%100)
Kusura bakmayın ama Türkçe Çeviri işleri hep böyle oldu. Ücretsiz veya gönül işi olarak yapmak , çeviri yapan arkadaşları zaman geçtikçe projeden uzaklaştırabilir. Üstüne kitleniz sizi desteklemek yerine böyle köstek oluyorsa daha da kötü. Yama neden şikayet edilir anlayamadım.  MarcussCrassuss arkadaşım hiç hak etmeyen kitle diyerek bitirmiş ama kitle hep aynı sorularla gelecek. Türkçe çeviri nerede? Ne zaman çıkacak ? Bu sorulara çoktan alışmış veya umursamıyor olmak lazım. Kitle hak etmiyor diye de iyi ve güzel bir işi kestirip atmamak gerekir. 

Şimdiye kadar ki emekleriniz için teşekkür ederim Strategyturk Ailesi.  Crusader Kings III' ü sizlerin çevirisi sayesinde öğrendim ve oynuyordum.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings III Türkçe Yama - İndirme Konusu: 1.11 (%100) - Yazar: Paladin - 31-03-2024, 11:33

Konuyu Okuyanlar: 96 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.