09-06-2024, 12:50
Sanırım 4. denememde Suriye vilayetlerini alarak yavaş yavaş Avrupanın Hasta Adamı eventini yıktım. Suriye + Mısırı alarak 2 yapılması gerekeni yaptım daha sonra kendi kendine iç isyan mekaniği tamamlandı bir de askeri mekaniği de tamamlayarak bu durumdan kurtuldum. Bazı noktalarda infamy mekaniğini unuttuğumdan bir tık zorlandım ama daha sonra topladım. Britanya toplamda 4 kere saldırdı 2 si beyaz barış 2 sinde de sadece 2 toprak vererek kurtuldum. Rusya da izmiti bir şekilde alınca uzun zaman boyunca saldırmadı tekrar saldırdığında da geri çekilmek zorunda kaldı. Oyun sonunda Avrupa'nın denge koruyucusu moduna girmiştim. Avusturya sıralamada önde olunca Macaristanı serbest bırakıp 5. sıraya yükseldim Fransa da zaten dostu olmayınca baya yıkılma moduna giriş yapıyordu. Trablusgarp civarı da hep benim sadece isyancı çok fazla çıkmaya başladı hatta sizlere onu sormak istiyorum. Radikalizm çok fazla yükseldi oyunda bunu nasıl indirmem gerekiyor. Vergi almadan da Osmanlı'da para akışı sağlanamıyor?