11-06-2024, 21:35
(03-06-2024, 16:05)Bambukavak : keşke feldmarschal etkinliğe katılmadan önce şablon kullanılıp kullanılmayacağını sorsaydı.
bunlara gerek kalmazdı.
(03-06-2024, 14:24)Sezar : Bu bir deneme sınavı değil kimsenin oyun becerisini ölçmüyoruz, eğlenmeye bakıyoruz, biz kasıntı tipler değiliz, oyunu chill oynuyoruz, istersen 5 saat beklemiş ol oyunun ortasında rage quit attın mı attın, bu oyunun katılımcıları olan yafes soul yada bambu birşey söylenirse dinlenir. Ha keza ben yafeshanın birçok önerisini yerine getirdim. Bu oyunun kurallarını beğenmiyorsan ayrı bir etkinlik kurabilirsin, st forumu herkese açık bir forumdur.
valla ben anno 1800 de şablon olayının olup olmadığını bile bilmiyordum sadece Anno 1400 de Duman mesela maksimum çiftlikten nasıl yararlanılır gibi bir şablon konusu geçmişti heralde onu hatırlıyordum ama onu da böyle aklında tutarak maksimum fayda sağlamak için yine kafanı kullanıyorsun bu :D kasmadan gerçekten çok zorlu olmasa da isterdim ki biraz zorlanalım yani hayal kırıklığı ile bazı şeyleri devam ettirmenin bir lüzumu olmadığı için çıktım oyun başıydı yani oyun ortasında bırakıp çıkmadım sonuçta. Kurallar da problem yoktu zaten şablonda bir kural değil bundan sonra konu açarken her şeyi yazarsanız iyi olur böylece kimse zamanından ayırarak beklemek zorunda kalmaz