Sohbet: Total War: Pharaoh - Genel Sohbet: Firavunun Sarayı
Yani yeni güncelleme sonrası oyunun güzel olduğu noktalar var ama genel olarak oynanmıyor pek.
  • Bi kere oyun yavaş ilerliyor, harita çok büyük. Çok fazla ülke/fraksiyon var.
  • Birimler birbirlerine çok benziyor, görsel olarak farklılık çok bariz olmadığı için tatmin etmiyor.
  • Savaşlar yavaş geçiyor, lethality yükseltince de menzilliler çok güçlü oluyor. Warhammer'da 20 dk sürmeyen savaşlar bunda yarım saat sürüyor.
  • Kaynak sistemi çok uğraştırıcı. Yani başta iyi gibi geliyor, tek tek düzenliyorsunuz taktik yapıyorsunuz vesaire, ama bi süre sonra sıkıyor. Çünkü sürekli ticaret anlaşması yapmanız gerekli, her 5-10 turda bir yenilemeniz gerekiyor. Başta özellikle taş bulabilmek için herkesle anlaşma yapmaya çalışıyorsunuz. Kampanya haritasında geçirdiğiniz sürenin yarısı diplomasi ekranında ticaret anlaşmaları ayarlamakla geçiyor.
  • General yetenek sistemi çok yavan. Yani Warhammer'dan sonra hiç çekilmiyor.
  • Binaların buffları dandik tasarlanmış. Birbirine çok benzeyen özellikler var aynı kategorilerde, strateji çeşitliliği sunan bi mekanik değil. Outpostlar güzel olmuş, daha efektif olmaları da beklerdim bir yandan.
  • Hanedan mekanikleri sırf farklı bi şey olsun diye koymuşlar gibi. Her tur gossip atmaktan gına geldi. Modunu yapmışlar onun da.
  • Grafikler güzel ama kampanya haritasında gpu fazla çalışıyor nedense, optimizasyon eksiği var gibi.

İyi yanlarını saymıyorum. Kötü tarafları yeterince perdeliyor.
Hayır TW: ToB seven adamım, beni nasıl sıkmayı başardınız cidden. Gerçi Troy da çok sarmamıştı...
[+] 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Total War: Pharaoh - Genel Sohbet: Firavunun Sarayı - Yazar: Elefsar - 03-09-2024, 15:59

Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.