Anket Başlığı: Beğendiniz mi?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Beğendim

9 81.82%
Beğenmedim

2 18.18%
Katılımcı sayısı: 11 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Age of Mythology Retold - İlk İzlenimleriniz
Hikayeyi oynamadım ama birkaç oyun açıp baktım. Açıkçası oyun ilk oyunun remastered hali mi yoksa tamamen ayrı bir oyun mu emin değilim. AOM 2 demek için yeterince değişiklik yok fakat ilk oyundan oldukça farklı bir yere evrileceği de kesin özellikle gelmesi muhtemel yeni tanrılar ve uluslar ile. Görsel olarak tatmin ediyor genel olarak. Fakat yeni arayüze ve kontrollere alışmak biraz zaman alacak. İkonları, minimapi ve arayüzü orjinal haline benzer hale getirmek için bir mod olursa güzel olur kullanırım. Yapılan ufak tefek değişikliklerin çoğu güzel duruyor. Favori ulusum olan Mısır oldukça hoşuma gitti. Yeni favor ve godpower sistemi kesinlikle harika ve eksikliğini çektiğim bir sistemdi. Kısacası şu an için iyi ve gelecek vadediyor bence. Beni heyecanlandıran ilerideki potansiyeli.
Edit. Yazmayı unuttum, önceki oyundaki yapay zekanın stratejisini ayarlama kısmı epey basitleştirilmiş sadece agresif ve defansif var. Önceki oyunda ben diğer seçenekleri de epey kullanıyordum bu biraz eksikliğini hissettiğim bir şey olacak gibi.
giphy.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Age of Mythology Retold - İlk İzlenimleriniz - Yazar: turkish lokum - 06-09-2024, 14:30

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.