Tanıtım: Age of Empire 2 Definitive Edition için yeni DLC "Chronicles Battle for Greece"
Eminim ki firma 1. oyunun yok olduğunu biliyor ve 2. oyuna monte ederek kaybolup gitmesini engellemek istiyor. Bu DLC benim hoşuma gitti açıkçası çünkü 1. nin oynanışını sevmiyorum şu devletler 2 nin içinde olsa biraz gideri falan diye düşünürken bu geldi. Evet Rome DLC si biraz para tuzağıydı oyunu 1 için değil Roma devleti ile 2 nin içinde oynayabilmek için aldı çoğu insan. Ama bence Victors and Vanquish açık ara daha rezaletti. Ramsey isimli senaryocu elemanın görevlerini üzerinde pekte bir oynama yapmadan millete kaktırdılar. Ayrıca bu seri devam edecek gibi yani ortaçağdan bir süre uzaklaşacağız galiba. Ama ranked maçlara dahil ederlerse neler olur bilmiyorum. Spartalı hoplitlere Yeniçerilerle tüfek falan sıkarız herhalde :smile: 
Yalnız 300 spartalı hikayesini 2 nin kalitesinde oynamak eğlenceli olacağa benziyor.
q59zb6s.jpg
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Age of Empire 2 Definitive Edition için yeni DLC "Chronicles Battle for Greece" - Yazar: irfandurmus - 18-10-2024, 12:12

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.