Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
(26-10-2024, 22:22)oguzaaaykut : Ben de teşekkür ederek başlamak istiyorum bu yamaya verdiğiniz emekler için. Sadece bu yorumu yapmak için hesap açanlardanım ve Türkçe yamanın çıkmasını bekliyor nerdeyse her gün kontrol ediyorum. Sizden ricam %'lik vermek yerine 1 ay sonra, gelecek hafta, yarın, 3 ay sonra vb. gibi bir ifadeyle küçük bir bilgilendirme yapmanız. Bu bilgilendirme üstte de arkadaşların belirttiği gibi bize bir fikir olur ve sürekli bu konudan dolayı size ulaşılmaya çalışılmaz. Hayırlı günler.

Çeviriyi yapan kişiler güncel hayatlarını idame ettirebilmek adına başka işler de yapıyorlar(doğal olarak). O yüzden bu işin belli bir sistematiği yok. Yani günde 4 saat süre harcıyoruz düzenli olarak gibi bir şey yok. O yüzden ne yüzde sayısı ne de günler sabit ve belli değil. Kim ne zaman müsait olursa, ne zaman boş vakit bulursa o zaman bu işi yapıyor. Yani diyelim tahmini olarak 2 haftaya biter gibi bir süre koydular. Ama çeviri ekibindekilerden birinin iş yaşamıyla ilgili ani değişim olabilir, hasta olabilir, sevgilisinden ayrılabilir vs vs vs. Bu kez de millet söz verdiniz getirmediniz vs diyecek.

Çeviri ekibinden değilim. Ancak, bu tür şeyler daha önce pek çok kez açıklandı. Yanlış anlamayın, yorumları okusaydınız babında demiyorum bunu. Bunları görmemiş olmanız vs çok normal şeyler. Ben de şuan boştayken ve durumu bilen birisi olarak merakınız gidermek amacıyla yazayım dedim bir şeyler.
[+] 1 üye MelaRossa nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Yazar: MelaRossa - 27-10-2024, 13:59
CK3 - Rehber Talep Konusu - Yazar: yanke152 - 08-09-2020, 21:16

Konuyu Okuyanlar: karahanARSLAN, 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.