Dün, 09:15
Ne eleştirinin ne demek olduğundan, ne forum etiğinden, ne üsluptan haberin var gelmiş bir de mağdur edebiyatı yapıyorsun iletim kaldırıldı diye, son iletide ad hominem ithamlar (şımarık, velet vb.) hariç üslup sıkıntısı olmadığı için kaldırmıyorum, muhatap da almıyorum. Üstünde duracağım tek bir konu başlığı var o da yamanın paralı olması ve hesap sorabilme arasında bir korelasyon olduğu sanrısıyla alakalı:
- Topluluğa parayla çeviri satmayacağız. Bunun sebebini Strategyturk'ü bir süredir takip eden ve/veya forumdaki ileti sayısı 10'un üzerinde olan herkes bilir. Biz topluluğun büyümesi, daha fazla kişinin bu oyunları oynayabilmesi, forum bölümlerimizin daha canlı olması, etkinliklerimizin daha kalabalık olması için bu gibi projelere girdik.
- Çeviri belli bir ücret ödenerek edinilen bir çeviri olsaydı dahi, bu kimseye çevirmenlerden hesap sorma hakkı vermezdi. O anki sürüme erişim imkanı verirdik, çıkmamış sürüme de ödeme kabul etmezdik biterdi.
- Çevirinin ücretli olması çevirinin daha hızlı/daha kaliteli olmasıyla sonuçlanmazdı.