Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
Arkadaşlar iki(hatta üç) taraf da kendince haklı.

Çeviri bekleyen kesim tahmini bir tarih veya çeviri yüzdesinin paylaşılmasını öneriyor, çevirmen kısım da bu bilgilerin doğrusal bir şekilde ilerleme kaydedilmediği için bilgiyi paylaşıp paylaşmamanın fark yaratmayacağını savunuyorlar. Üçüncü taraf ise "yama ne zaman çıkar?" hortlakları.

Ben açıkçası forum üzerinde çok az vakit geçiren birisiyim ve her gün 'Crusader Kings III 1.13 Çevirisi Yayınlandı' duyurusunu görebilmek umuduyla giriyorum, ondan da bahsedeyim.

Yani, yine benim görüşümce, doğrusal ilerleme kaydedilmese bile çevirinin "yaklaşık" bir ilerleme yüzdesi paylaşılmasını isterdim. Gereğinden fazla sabırsız kişiliğim var ve bu yüzdeliği görmeyince 'acaba daha hiç ilerleme kaydedilmemiş olabilir mi?' diye bir takıntıya giriyorum. Sadece bu yüzden bile ilerleyiş yüzdesini görmeyi isterdim.

Ama çeviri grubu da paylaşmama konusunda haklılar. Gönüllü çevirmenlik çünkü. Çeviri yapmayı bıraksalar bile kimsenin laf etmeye hakkı olamaz.

Problem de burada. İki taraf da birbirlerine inanç dayatmaya çalışıyor hatta çevirmen grubunu savunan kesimin savunma şekilleri, çeviri bekleyen iletiler gönderen kesme agresif tutum sergilermiş gibi olunca bu kesim de çevirmen kısmına agresifleşiyor, uzayıp gidiyor.

Çevirmen kesim "(İlerleyiş raporu)Kesinlikle Paylaşılmayacaktır" dese veya merak gidermek amaçlı haftalık olarak çeviri yüzdesini güncelleyeceklerini duyursalar tartışmaya gerek kalmayacaktır. Tartışmanın büyümemesi için kesin bir dil şart
[+] 1 üye Batreus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Yazar: Batreus - Dün, 12:32
CK3 - Rehber Talep Konusu - Yazar: yanke152 - 08-09-2020, 21:16

Konuyu Okuyanlar: Paladin, PCOyun, reddga, 18 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.