24-11-2024, 13:17
(Son Düzenleme: 24-11-2024, 13:19, Düzenleyen: Justicar. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
2. sezon senaryo anlamında bayağı vasat olmuş. Az önce bitirdim sezonu. Hiç bir şey anlamadım. Ne niye yaşanıyor bir açıklaması yok. Sürekli zaman atlamaları oluyor, ancak bunu anlamıyorsun dizi vermiyor. Derinlik sıfır. Dizinin sonu da vasattı. Oldu bittiye getirilmiş ve bir çok şey havada kaldı gibi hissettirdi. Victor ve Jayce'e ne oldu mesela.
Çok basit şeylerde bile sıkıntı var. Caitlyn'in gözü çıkmış dizinin sonunda fark ediyorsun. Oyun karakterlerini çok vasat kalmış. Heimdinger neye hizmet etti mesela.
Haklarını vermeliyim dizinin animasyonları çok iyi. İlk sezonun üstüne koymuşlar. Ancak senaryo ve kurgu aşırı vasat. Böyle bitmesine üzüldüm açıkçası. İlk sezona rahatlıkla 8/10 verebilirim. Bu sezon 5 6 arası malesef.
Çok basit şeylerde bile sıkıntı var. Caitlyn'in gözü çıkmış dizinin sonunda fark ediyorsun. Oyun karakterlerini çok vasat kalmış. Heimdinger neye hizmet etti mesela.
Haklarını vermeliyim dizinin animasyonları çok iyi. İlk sezonun üstüne koymuşlar. Ancak senaryo ve kurgu aşırı vasat. Böyle bitmesine üzüldüm açıkçası. İlk sezona rahatlıkla 8/10 verebilirim. Bu sezon 5 6 arası malesef.