05-12-2024, 09:47
(Son Düzenleme: 05-12-2024, 21:04, Düzenleyen: reddga. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
https://news.blizzard.com/en-us/warcraft...inter-veil
Kış etkinliği bu yıl daha dolu. 3 yeni lider var. Sylvanas gibi iki aileliler. Bunlar Malfurion Stormrage, Anub’arak ve Orgrim Doomhammer. İşin kötü yanı bunlar aynı Kafasız atlı gibi kısıtlı bir süre alınabilirler. Hepsi 10 gün arayla açılıyorlar. 10 günde onları açıp yıldız kasması zor olacak. Blizzard iyice fomo yaratmaya çalışıyor. Bu liderler bir daha ne zaman gelirler belirsiz.
Onun dışında kuşatma ve akınlar için birkaç öne çıkan yenilik var. Bir sonraki güncellemede kuşatma ve akınlar lonca dışındakilerle oynanabilir olacak. Bundan dolayı yardım etme hakkı tamamen kaldırıldı. Yani artık istediğiniz sayıda kişiye yardım edebilirsiniz. Son olarak 1 yerine 2 hafta sürecekler. Hepsi uzun zamandır istenilen yeniliklerdi. Bunlar çok iyi oldu.
Yukarıdaki haberde yok ama dün gelen bir hotfix'de quest ve pvp'den kazanılan xp miktarı %80 arttırıldı. Yeni başlayacak oyuncuların mevcut oyuncuları yakalayabilmesi için gerekli bir şeydi. Tabi biz eski oyuncular için de gayet iyi.
Edit: Ancak aynı zamanda 3x (mavi) ve 5x (mor) questlerin gelme ihtimalini düşürmüşler. Yani genel anlamda fazla bir artış yokmuş. Yine de bence iyi bir değişiklik çünkü mavi ve mor questler artık daha değerli olacak. Ben bazen onları yapmaya üşeniyordum ama artık hep yaparım.
Bunların dışında başka şeyler de var ama öne çıkanlar yenilikler bu şekilde. Liderlerin kısıtlı zaman açılabilir olması dışında uzun zamandır gelen en iyi güncellemelerden biri bu olacak. PC çıkışı için oyunu birçok açıdan iyileştirmişler.