07-12-2024, 23:31
10. seviyeye kadar biraz oynadım, Mercenary açtım lakin karakter erkek olduğundan muhtemelen sınıfımı değişeceğim. Oyunu genel olarak Diablo ile kıyaslamam gerekirse, temposu aşırı yavaş geldi. Ayrıca oynanış biraz daha "stratejik", her şeyi tanklayıp sonra iksirleri basıp yola devam diyemiyorsun, en azından erken oyun için bu durum geçerli. Yetenek ağaçlarına hiç bakmadım, ağaçta hasar yazan şeyleri açıp devam ettim, yetenek tuş takımını beğenmedim, muhtemelen değişeceğim. Bir de oyunu fare ile değil, WASD ile oynuyorum, o yüzden de klavyede tuşların saçma hissettiriyor olması muhtemel, fareye geçersem o açıdan daha rahat olabilir.
Oyunu co-op oynamanın neden kötü olduğunu anlamadım, biraz daha açıklayabilirsen sevinirim. Diablo'da da mesela co-op oynamanın bir anlamı yoktu, ama birlikte zaman geçiyordu en azından, bir zararı yoktu, herkes eğleniyordu.
Oyunu co-op oynamanın neden kötü olduğunu anlamadım, biraz daha açıklayabilirsen sevinirim. Diablo'da da mesela co-op oynamanın bir anlamı yoktu, ama birlikte zaman geçiyordu en azından, bir zararı yoktu, herkes eğleniyordu.