12-01-2025, 18:33
(12-01-2025, 16:30)GespensterPanzer :bizim ülkemizde pahalı saymamın sebebi alım gücümüz.. asgari ücretin ortalama 1500-2000 dolar civarında olduğu bir ülke ile asgari ücreti 600 dolar olan ülke aynı değil takdir ederseniz.. kaldı ki zaten ülkemizde civ oyuncusu da az olduğu için dil seçeneği malesef eklenmiyor. genel olarak evet kesinlikle pahalı bir oyun. daha ucuz olmalıydı. öte taraftan firaxis çok fazla dlc çıkarmıyor. o nedenle totalde dediğin gibi bir zaman sonra daha uygun fiyata komplesini alabiliriz. geç olsun güç olmasın .(12-01-2025, 15:06)jax61 : sepete attım ama elim al tuşuna gitmiyor. bir oyun için 130 dolar ödeme yapmak.. alım gücümüzün düşüklüğü ...bir oyun için 4600 tl.. civ 6 da extra çıkan liderleri deluxe editionda ücretsiz vermişlerdi. base oyunu alanlar bu liderleri istiyorlar ise extra ödeme yapmışlardı. açıkçası üzerinden geçen yılları düşünürsek karlı mı olmuştu hatırlayamıyorum ama liderleri baya pahalı satmışlardı diye hatırlıyorum. misal aztek polonya gibi.. dlcler için neredeyse deluxe edition civarında ödeme yapmışım. yani çıkacak olan genişleme paketleri de 80-100 dolar civarında gelecektir.130 doların ucuz sayıldığı bir ülke yok, bizim ülkemizle de alakası yok, anormal fiyatlar bunlar. Üzerinden 2-3 yıl geçince uygun fiyata complete pack alır oynarız:)