Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
(17-01-2025, 19:48)aek.aykut : yanlış anlaşılmak istemem hocam @WeaseRR sizin tepkinize veya söylemlerinize karşı çıkmıyorum fakat sizin tepkileriniz gibi örneklere zaten başlık altında cevaplar verildi ayrıca size verilen cevapta 'maaş mı alıyorlar' ibaresine cevap vermek istedim, bahsedilen hizmetin zaten parayla alakası olmadığını açıklamak istedim

düzeltmeden sonraki kısma(2. paragraf) da şöyle cevap vereyim, tasvip etmesem de çeviriyi yapan arkadaşların üslubu bu şekilde
Hocam adamlar zaten hizmet  vermiyor mu bizlere karşılıksız yama yaparak daha ne yapmaları lazım ? anlaşılmayan nokta şu Adamlar her sorana ayrı ayrı cevap mı yazmak zorunda ? Forumun diğer sayfalarında cevaplar var Demek ki insanlara cevap verilmiş. Bakın şirket olsalar evet istersiniz diyorum tarih marih cart curt  çünkü İŞLERİ BU BURADAN PARA KAZANIYORLAR dersiniz ama  yukarıda da dediğim gibi adamlar onlar için hobi sizin içinde HİZMET olarak bu yamayı veriyor hepsi bu. Dediler ki 18.01.2025 te yama çıkacak  aksilik oldu çıkmadı son bir dosya kaldı bir çevirmen iş için acilen yurt dışına çıkmak zorunda kaldı 2 gün ertelendi sizce ne olur ? Kendimizi kandırmayalım  bir sürü laf edecek hakaret edecek insanlar var hatta sırf hakaret etmek için üye olup yazı yazacaklar da var. Böyle yapa yapa tüm çevri ekiplerini kapattırdınız
[+] 2 üye Ulasates33 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Yazar: Ulasates33 - 17-01-2025, 20:38
CK3 - Rehber Talep Konusu - Yazar: yanke152 - 08-09-2020, 21:16

Konuyu Okuyanlar: 21 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.