Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
@Duman asla sizi veya yaptığınız işi küçümsemedim hatta bence değerli bir iş yapıyorsunuz emeklerinize sağlık ama maalesef fikirleriniz ve tavrınızla ters düştüğümü söylemeliyim.

Güncel olarak başlamak gerekirse sizin mantığınızla herhangi bir kişi sizin yaptığınız işi bi yerinden tutup kendi çapında bir ekleme veya bir değişiklik yapamaz. Ücretsiz olmamasından bahsetmişsiniz keza ücretli olsa da bu yapılabilir. Yapılsa da bunun St ekibinin yamasının varyantı olduğunu zaten oyun camiasında bilinecektir ve taklitler aslını yüceltir. Aynı şey bugün her sektörde yapılırken, yapılabilirken "yapamazsın" ı anlamış değilim.

İkinci husus insanlara olanlara tavrınız yine en son bi arkadaşa istatistikle verdiğiniz "al paylaştım ne anladın acaba" ya da "biz böyleyiz işinize gelirse" "yapıyoruz işte ne zaman çıkarsa duyarsınız" ve bunun benzeri cevaplar niteliğinde. Sizin bu yamayı yapmaktaki amaçla çok ters bir üslup kullandığınıza inanıyorum.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Yazar: aek.aykut - 25-01-2025, 16:58
CK3 - Rehber Talep Konusu - Yazar: yanke152 - 08-09-2020, 21:16

Konuyu Okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.