25-01-2025, 18:06
Sevgili arkadaşlar, öncelikle bu durum için üzgünüm benim amacım tamamen kusursuz bir şey yapmak değil sadece yama çıkana kadar olan süreçte bizi tatmin etsin yeterli kafasındayım ekibe saygım sonsuz yıllarca bu yama ile oynadık. biraz kırıcı ve kibir dolu bir yorum attılar ama vazgeçmiyorum. Bugün gece veya sabaha karşı yapıp atacağım. hepimizin işi gücü var benim amacım haftasonu keyifle oynacağım bir şey olsun amacıyla yaptım. ne bu ekibe zarar gelsin ne de emeklerine saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum beni destekleyen yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca kusursuz bir iş yaptığımıda iddia etmiyorum paylaştığımda da bunu göreceksiniz ama en azından keyfile bir süre bizi götürür diye yapıyorum.
(nişan alışverişi yaptığım için bir kaç saat ilgilenemedim)
ve son olarak bana böyle davralıkmasa ben de böyle davranmayacaktım. BÜTÜN MOTİVASYON DÜŞÜRMELERE RAĞMEN seviyorum sizleri
Ayrıca kusursuz bir iş yaptığımıda iddia etmiyorum paylaştığımda da bunu göreceksiniz ama en azından keyfile bir süre bizi götürür diye yapıyorum.
(nişan alışverişi yaptığım için bir kaç saat ilgilenemedim)
ve son olarak bana böyle davralıkmasa ben de böyle davranmayacaktım. BÜTÜN MOTİVASYON DÜŞÜRMELERE RAĞMEN seviyorum sizleri