Günlük: Endless Legend 2 Duyuruldu
Civ serisiyle cok benzesimi yoktu ilk oyunun, daha çok heroes of might and magic oyunlarına benziyor hem fantastik temasi hemde oyun mekaniği olarak.

Bu amplitude oyunlarının en sevdigim tarafi her factionun birbirinden farkli oynanisa sahip olmasiydi. İlk oyunu cok oynadım ama bazi factionlari oynamayi hic bilmiyorum. Herkesin gelisimi taktikleri yontemleri farkli.

Umarım serinin eski oyunlarindan bazi uygarliklar buraya da uyarlanir. Birebir ayni olmaz çünkü ayni evrendeki farkli bir gezegende geciyor.

Haberde verilmemis, bu oyunun yayincisi Hooded Horse. Kim olduklarini biliosaniz zaten takip ediyosunuzdur, bilmiyosaniz sadece üzülürüm.

Amplitude dlc politikasi da cok iyi bir firmaydi. Bazi ismi anmaya degmeyen firmalar gibi her dlc ile olmazsa olmaz yeni oyun mekanikleri getirmez, genelde yeni faction dlc olur o kadarcik.

Endless legend cok güzeldi, bu yeni oyundan da beklentim buyuk.
[+] 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Endless Legend 2 Duyuruldu - Yazar: Attila the Hun - 28-01-2025, 23:15
Endless Legend 2 Duyuruldu - Yazar: PCOyun - 28-01-2025, 23:16
Endless Legend 2 Duyuruldu - Yazar: yafeshan - 28-01-2025, 23:26

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.