Bilgi: Bu Ay Çıkış Yapacak Oyunlar - Şubat 2025
Kcd2 icin on siparis yaptim bile. Adamlar o kadar guveniyo ki oyuna, 1 ay onceden yayıncılar dagittilar, hikaye dışında her türlü yeni mekaniği gördük.

Avowed icin ilk izlenimler pek ic acici degildi, çıkış sonrası yorumlari gormek gerek, yoksa obsidian iyi isler çıkarıyordu.

Microtopiayi ben de merak ediyorum, hatta benim bocek seven oğlan bayıldı demoya, arada bir ne zaman cikacak diye soruyor.

Era One kcd2 sonrasi almaya en yakin olduğum oyun cunku yapanlarin homeworld ile eski baglantilari var. Benim için yeterli ama yine de oynanis videolarini incelemeleri gormek gerek. Genel oyun mekaniği cok iyi duruyor şimdilik.

Kcd2 bitene kadar başka bisey bakmayacagimdan diğer hepsinin ne oldugunu gormek icin bolca zaman var.
[+] 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Bu Ay Çıkış Yapacak Oyunlar - Şubat 2025 - Yazar: yafeshan - Dün, 13:53

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.