Oyun oldukça güzel sadece bug fix ve hardcore modun gelmesi lazım, oyunun nasıl olduğunu anlatmak için ana hikayede karşılaştığım bir bölümü yazıyorum aşağıya:
>Düşman kampına düşmandaki topları çalmaya gelirim
>Komutanın güvenini kazanmaki için birkaç ayak işi yaparım
>Kamptaki 3 taraftan birinin komutanı önce bıçaklanır, hastanede de zehirlenir
>Bunun sonucunda kampın hekimi tutsak edilir
>Önce olay yerini araştırıp, topların patlatılmak üzere olduğunu bulurum
>Daha sonra doktorun başında nöber tutan askeri bayıltıp doktorla görüşürüm, bana zehiri bulursak ipucu bulabileceğimizi söyler ama odadan çıkamadığı için cesedi inceleyemez, bende medikal bilgimin olduğunu söyleyip zehir kitabıyla birlikte cesedi incelemeye giderim
>cesetteki semptomlardan hangi zehrin ölüme sebep olduğunu bulurum ve yapılış tarifindeki bilgilerden kimin katil olduğunu anlamak için olaya karışanların cadırlarını incelerim
>bir çadırda zehri yapmak için gerekli olan malzemelerin hepsinin bulunduğunu ve sandıktada bolca altın olduğunu görürüm, buna sahip adamı uykusundan uyandırıp konuşurum
>bana topları patlatmak için para aldığını ve patlatmak üzereyken komutanın gelip öldürdüğünü itiraf eder bende ona işbirliği öneririm
>başka bir komutanın çadırında başka bir tür zehiri yapmak için bitkiler olduğunu görüp suçu onun üzerine yıkmak için doktora ceseddeki zehirle ilgili yanlış bilgi verip ölümüne o komutanın çadırındaki bitkilerle yapılan bir zehirin sebep olduğuna inandırırım
>bir sürü delil ile o komutan suçlu çıkarıp, daha sonra o topları çalarım