10 saat önce
Efenim belki görmüşsünüzdür Netflix'in yeni animesi Devil May Cry çıktı. Fazla uzatmayacağım efenim izlemenizi tavsiye etmem. 8 bölüm olması sizi yanıltmasın iki buçuk saatiniz boşa gider. Normalde bir anime ile ilgili olarak çok net konuşmam zira benim zevkim başkasının hoşuna gitmeyebilir. Yine de yok yani bu anime senaryosu ile zaten kötü iken olayları tutarlı bir şekilde anlatmayıp hızlıca gidiyor. Bir DMC fanı değilim ve oyunları da oynamadım. Oyunların hikayesini internet izledim. Yine tam olarak hikayeyi bildiğimi iddia edemem ama Netflix serisini izleyeceğinize 2007 serisini izleyin. Birde animenin en büyük 3 sorununa kısaca da bir değiniyim. 1. Neden iblisler Irak Arap göçmeni gibi giydirilmiş. 2. neden iblisler iyi gibi gösteriliyor da asıl kötü olan insanlarmış gibi lanse ediliyor. Adı üstünde iblis bunlar cin gibi değiller. İyi kalpli iblisler olabilir mi peki derseniz , olabilir örnek olarak Sparda verilebilir. Lakin bunlar çok nadir olur muhtemelen. 3. Politika ne alaka? Devil May Cry denince aklınıza politika geliyor mu bilmem efenim ama benim şahsen gelmedi. İnternete baktığımda da insanlar mantıklı bulmamış bunu. Velhasıl-kelam efenim çok merak etmiyorsanız izlemenizi tavsiye etmem.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Aut viam invemiam aut viam creo