Crusader kings konusunda yardımcı olur musunuz
(30-04-2025, 01:07)keiran : Hocam cevap için çok teşekkür ediyorum gerçekten yeni başlayanlara rehber niteliğinde bir cevap vermişsiniz sağ olun var olun biraz geç yazdım kusura bakmayın.

Bilgisayar konusunu yakın bi arkadaşıma sordum o anlıyor biraz 550-650 bandında bi bilgisayar bulduk bakalım..

Peki oyunu ilk satın alınca modsuz orjinal hali kaç yılından başlıyor hocam ?
Bide bu otunda donanma savaşları pek önemli değil gibi , YouTube da izliyorum bazılarını hiç donanma savası yapmıyorlar öyle mi?

Oyunun saf halini satın aldığında 2 farklı tarih sunuluyor. İstediğinle başlayabilirsin. 867 ve 1066
Oyunda ne yazık ki donanma savaşı mekaniği yok. Gemiler sadece denizleri geçmek için araç olarak kullanılıyor (Otomatik). Gemi üretme vb. olaylar da yok yani.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader kings konusunda yardımcı olur musunuz - Yazar: Ziniya - 30-04-2025, 12:32

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.