11-06-2016, 03:05
(Son Düzenleme: 11-06-2016, 03:08, Düzenleyen: Oberhauser.)
(11-06-2016, 01:27)PashaZade : Duyduğu en saçma şeymişmiş. Adamlar diyor ki Bakü petrollerine ulaşmak için çok vakit kaybetti. O kadar Kırım ve Çerkezler, Dgestan,Kiev de savaşacağına almanlar. Türkiye üzerinden direk Bakü'ye girer Sovyet ordusunu arkadan keserdi. Hem boş yerine Ukrayna ve Kafkas dağları girişlerinde o kadar asker ölmezdi. Türkiye AB'ye girerdi çünkü AB'nin kurucusu Türkiye'nin dostu olan Almanya olacaktı. Ve bana İsmet İnönü'den bahsetme. Adaları bedavaya verip sonra o kadar yakın olduklarını bilseydim vermezdim diyen adamı geçin artık geçin...
Ya Bakü petrollerini alınca Sovyetleri yendiğini mi zannediyorsun sen adamın arkasında uçsuz bucaksız topraklar var ne zaman Rusya Batıdan işgale uğramışta başarılı olmuş sorarım sana. O Kafkas dağları Türkiyeden oraya giderken de var sihirli şekilde yok olmuyor. İkmal hattını nasıl sağlıycan ayrıca Türkiye' de alt yapı mı var ? Böyle saçma sapan fikirlerle geliyorsunuz sanki çok basit bir olaymışta politikacılarımız gıcıklığına yapmamış gibi atıp tutuyorsunuz. Ayrıca senin bu planına göre Almanların savaşı kazanması lazım savaşı kazanan Almanlar niye AB kuruyor ? Kaybettiler diyelim o da çok saçma bak bakayım bu gün Avrupa Birliğine girme önkoşulu ne ? 2. Dünya savaşında Almanlarla yan yana savaşmış olmak mı ? Ayrıca senin o adam diye ithaf ettiğin zat-ı muhterem I. ve II. İnönü savaşlarını kazandıran kumandan. Bu geyiği hiç sevmiyorum ama bu gün başını öne eğmeden Türk' üm diyebiliyorsan bu adam ve silah arkadaşlarının sayesindedir.
(11-06-2016, 03:02)PashaZade : Alternatif tarihten bahsediyoruz adam diyor ki Kendi ırkını her ırktan üstün gören adamla iş birliği yapılır mı? Japonlarla İtalyanlar aptalmıydı yaptılar. Aptal olmadıklarına eminim çünkü günümüzde Türkiye'den daha iyi bir konumdalar.
Sen bu adamlar eskiden ırkçı ve faşist idi diye mi şimdi bu kadar gelişmişler zannediyorsun ?
Feed Your Head !!