15-06-2016, 20:56
Dediklerinde haklisin oyun güzel ama kolay. Benim gozume batan şey grafiksel olarak atom bombasinda patlama efekti oyun zamanina gore adepte edilmemis. Demeye calistigim oyunu durdursan bile o patlana efekti devam ediyor. Yine bomba anlik patliyor. Oyuncunun zamani ilerletme hizina gore hizlica gecmiyor yada en yavasta yavasca izlenmiyor. Oyunu durdursan bile o patlama efekti devam ediyor. Bence hoş olmamis. Ha tabi soyle birsey var en hizlida oyun saniyede 1 gun atliyor. O hiza patlama efekti baska nasil uygulanabilirdi o konuda bir fikrim yok. Oynanisa bir zarari yok elbette ama göze batiyor işte. Ben izlemek iatedigimde oyuna en yavasa alip gormeyi yada hizlida aninda olup bitmesini isterdim.
Birde benim hosuma gitmeyen sey bu adamlar 2 boyutlu silah v tank tasarimlarindan o kadar bahsettiler ki bunlarin dlc olarak cikartilmasi sadece 7 ülkede olmasi yanlis bir karar olmus. Oyun savas temali ve teknolojide sen sadece o kara boslugu goruyorsun. Ben resim olsa oyunu durdurur teker teker hepsini incelerdim mesella o anki donemi anlatmak adina gorsel olarak daha etkili olurdu. Boyle bir oyuna kozmetik dlclerinden para kazanma hırsıni yakistiramadim. En azindan temel bir tank tasarimlari koyarlardi. Bazi ulkelere ozel cikartip onu satarlardi ama o alanin bos olmasi berbat bir karar olmus
Birde benim hosuma gitmeyen sey bu adamlar 2 boyutlu silah v tank tasarimlarindan o kadar bahsettiler ki bunlarin dlc olarak cikartilmasi sadece 7 ülkede olmasi yanlis bir karar olmus. Oyun savas temali ve teknolojide sen sadece o kara boslugu goruyorsun. Ben resim olsa oyunu durdurur teker teker hepsini incelerdim mesella o anki donemi anlatmak adina gorsel olarak daha etkili olurdu. Boyle bir oyuna kozmetik dlclerinden para kazanma hırsıni yakistiramadim. En azindan temel bir tank tasarimlari koyarlardi. Bazi ulkelere ozel cikartip onu satarlardi ama o alanin bos olmasi berbat bir karar olmus