10-07-2016, 01:38
(10-07-2016, 00:57)PashaZade : Acaba şikayetin nasıl bir ölçüde ve neler üzerine size iletildiğini açıklayabilirmisiniz ? Sonuçta yapılan her ne yanlışsa biz de bilelim de öyle bir durumla karşılaşırsak ne yapmamız gerektiğini düşünelim.
Konu kurallarını ihlal edildiğini düşündüğünüz bir durumla karşı karşıya kalırsanız bana öncelikle forum eğer forumdan yanıt alamazsanız steamden ulaşabilirsiniz
Kurallara yeni bir madde eklendi
5. Başvurulan rekor görüntüsü başkasının olmamalı eğer başka birisinin görüntüsü ise mutlak belirtilmelidir
Bu kural hakkında ufak bir bilgilendirme yapmak istiyorum
Kural son derece basit bir yerde gördüğünüz görüntüyü buraya atarsanız ve ortaya çıkarsa ceza olarak rekorlar kitabınızdaki bütün kayıtlar silinir savunma amaçlı sizden oyunun savesi veya başka görüntüleri istenebilir ben böyle bir çalıntı rekor paylaşımı olacağını düşünmüyorum ama ne olur olmaz
Bu arada house un suçu ilk 4 ana kuralın birisini çiğnemiştir bu getirilen kuralla ilgisi yoktur.
Rekorcu lara bundan sonraki tavsiyelerim oyunda rekor kırdığınızda bunun kaydını tam o anın kayıdını alın ve saklayın zaten büyük dosya da değiller arşivlerinizde bulunsun bir gün olur da bu onun rekoru değil diye biri karşınıza çıkarsa gösterirsiniz
![p8RNv0.png](http://i.hizliresim.com/p8RNv0.png)