Strategyturk.com'da görsel sayısını 324'e çıkardım, mevcut oyun sayımıza oranlandığında oyun başı ortalama 14 görsel bulunuyor, iyi bir rakam. Oyunların PEGI değerlendirmelerini ayarladım, çeviri eksikliklerini giderdim. Artık oyunlar rts/tbs olmak üzere filtrelenebiliyor, ESRB değerlendirmesine göre filtrelenebiliyor.
Mevcut 23 oyunun kapak görselini yeniledim. Birkaç örnek :
İnternet paketimin bugün bitme olasılığı var, ardından bir 4GB Ek Paket gösteriyor ama neyin nesidir kullanabileceğim bir paket midir emin değilim dolayısıyla bugün ya da yarın uzatmam gerekecek. Normalde yazlık sitenin internetini kullanıyorum, ancak çok yavaş.
Kullanılabilir bir internete tekrar kavuştuktan sonra mevcut oyunların videolar kısmını geliştirmeyi planlıyorum, ardından oyun sayısını yükselteceğiz.
Ve tabi sitenin fontu değişti, onu eklemeyi unutmuşum.
Mevcut 23 oyunun kapak görselini yeniledim. Birkaç örnek :
İnternet paketimin bugün bitme olasılığı var, ardından bir 4GB Ek Paket gösteriyor ama neyin nesidir kullanabileceğim bir paket midir emin değilim dolayısıyla bugün ya da yarın uzatmam gerekecek. Normalde yazlık sitenin internetini kullanıyorum, ancak çok yavaş.
Kullanılabilir bir internete tekrar kavuştuktan sonra mevcut oyunların videolar kısmını geliştirmeyi planlıyorum, ardından oyun sayısını yükselteceğiz.
Ve tabi sitenin fontu değişti, onu eklemeyi unutmuşum.