02-08-2016, 22:28
(02-08-2016, 21:24)PashaZade : FANTASY TIME !!!
Dostum, RP'lerdeki sınırı çok iyi bilen bir mp oyuncusu olarak önerilerimi dikkate almana öneririm.
+Ortalıklarda şahsına veyahud senin yaptığın bir şeye karşı sözlü veya herhangi yoldan bir hakaret varsa forumun yöneticileri eğer bu hakaret forumdaysa düzeltirler, eğer oyundaysa oyun kurucu ''host'' düzeltir.
+Hiç bir şekilde forum imla ve yazım kurallarında bu kadar rahatsız edici bir şekilde Büyük harflerle yazılmaz. Sebebi şudur ki Büyük harfle yazılan cümleler sanalda ''bağırma'' işlemi olarak kabul edilir.
+Ortalıkta kimsenin sana birşey dediği yok. Tabiki RP icabi ataşmalar olacak. Ve bunları her zaman destekleyen biri olarak aynı zamanda bu ataşmaların oyuna zevk getirdiği kanaatindeyim.
+Eğer kişinin şahsıyla alakalı bir problemin varsa bunu aranızda halletmelisiniz ki Forumun ve konunun seviyesi düşmesin etkilenmesin.
+Çünkü bu tür şeylerin daha önce MP'lerin sonuna getirdiklerine şaid oldum. Açıkçası senin tavrından da rahatsızım ama Oyun içerisinde olmadığım için birşey demiyorum.
+Böyle yapan insanlar yüzünden Multiler bitiyor ve bir daha başlamıyor. Bu olay bence biraz haddini aştı. Kardeş olup birbirinize laf atmayı bırakın.
Kardeşim ben anlamıyorum ikinizde tutturmuşsunuz bir motto ''Tavrın rahatsız edici '' diye. Hayır yani söylenin de yazdıklarımın neresi rahatsız edici bilelim. Çamur at izi kalsın misali bu nedir hayretler içerisindeyim. Ayrı eten ortada bir atışmada yok. Arkadaş bana RP olarak cevap attı. bende mesajlarında ki yanşlıları samimi emojili bir şekilde düzeltme mesajı attım ama arkadaş sonra ki mesajında bildiğin ''Tavırlarımı'' bahane ederek kin kustu. Acaba alt tarafı bir oyun olan EU4'ü çok mu ciddiye alıyorsunuz anlam veremedim. Lütfen Unutmayalım arkadaşlar amaç eğlence ve gereksiz kalp kırmaya gerek yok..