ben bu pazartesi mp ye dahil oldum pazartesi gününden beri Fransa ve Avusturya ile savaşıyorum. 1 hafta ara vermiştim İş seyahatinden dolayı küfür ettim çünkü siz Osmanlı yıkma ve parçalama savaşı açtınız. Acemi olduğunuz için savaş 1.5 saat sürdü ve bu geçen zamanda warscore olarak hep üstündündüm. Çünkü Fransa savaş sebebi olarak gösterdiği yere hitmek yerine yani tunus a balkanlarda Avusturya ordusuna katıldı. Avusturya din savaşı açtı yani kudüs e ama balkanları geçemediği için score olarak üstün oldum. Leon 6 kale bizde demişti ben warscore deyince sen pradox dan daha mı zekisin ? Ayrıca leon kural ihlalini itiraf etti yukarıda geçmişte Avusturya ile müt. İdi ama ben pazartesi oyuna girdiğimde sadece Fransa ile müttefikti. Yani 2. Kez müt olmuşlar. Bu kuralı bana Furkan söyledi bunu öne sürerek portekizle beni bozulan müttefikliği yaptırmadı ve yanlız kalan portekizi yedi. Leon İngilterenin benim hindistana savaş açmamdan rahatsız olması gerektiği söylemiş. Kuzey italya neden Avusturya da kendisi neden bundan rahatsız değil ? Ayrıca Furkan hostluk yapamıyor. Düşen oyuncu düştüğü anda save alınır. Rehost yapılır ama afkadaş aylar geçtikten sonra save alıyor. Duman düştüğü anda save alsaydı Avusturya bot isveçle wp atamıyacaktı. Bu hareket bile Furkanın ne kadar çaresiz olduğunu ortaya koyuyor. Leon da karada ya 7 yada 8 kere savaştık o da 3 ünde direk kendisine girdim geri kalanı müttefiklerle birlikte girdiği ondan arkadaşta savaş yorgunluğu yoktu. Denizde de ben oyundan düştükten sonra botun donanmayı bölüp bir kısmını venediğe göndermesi bundan haberim olmadığı için yendi onu da zafer kazandım zannediyor :) Leoan burada mağdurları oynamışın ama sen mağdur olmadın aslında savaşta hayati bir etkinde olmadı bu kadar yazman ve müttefiklerinin avukatlığını yapmak sana düşmez.
Ayrıca Duman Furkan ın yaptıklarını güzelce açıklamış onu da bir oku düşün.
Ayrıca Duman Furkan ın yaptıklarını güzelce açıklamış onu da bir oku düşün.