Leon ilk hafta avusturyadan macaristanı ayırmamı diyorsan avusturya savaşmadan anlaşma gönder dedi bende gönderdim kabul etti. Ayrıca oyun başı buna göz yumamazdım sizin bana yaptığınız ile bu ayrı bir olay benim isyanım fransanın ve avusturyanın ayrı ayrı savaş açması ikisi müttefik olmasına rağmen illa senide savaşa katacaklarsa avusturya savaşı açardı fransayıda çağırırdı. Ama niyetleri az toprak almak olmadığı için ayrı ayrı açtılar buna sinirlendim. Fransa savaş başı bütün ordusunu balkanlara size getirdi. Bu da beni parçalama tezini ortaya koyuyor normalde Fransa tunus toprağı için savaş açtığı için ordusunu afrikaya sürmesi gerekirdi ama size yardıma getirdi. Neyseki avusturya savaş sebebini yanlış seçtiği için scor kasamadınız. 1.5 saat benim+34-44 arası skor değişti bir ara +51 yaptım -4 stabilete yedi. Fransa oraya size yardıma gelmeyip kendi savaşına yoğunlaşsaydı sizinle olan savaş biticekti. Sende bunları anlıyorsun ama işine gelmiyor. Bana hala oyun başı macaristandan bahsediyorsun.
O yetmedi duman düştü düşer düşmez avusturya wp attı isveçle host oyunu durdurmadı wp atılınca durdurdu. Eğer dürüst savaştık diyorsan senin dürüstlüğünde de şüphe ederim.
O yetmedi duman düştü düşer düşmez avusturya wp attı isveçle host oyunu durdurmadı wp atılınca durdurdu. Eğer dürüst savaştık diyorsan senin dürüstlüğünde de şüphe ederim.