1.5 saat savaş yaptık körü körüne bakmadım ama en sonki büyük savaştan sonra aylık 36k faiz ödemem vardı. Tam borcum bitiyordu siz savaş açtınız şimdi gene o kadar vardır. Bana yeni mp de olur bu da ya da eskiye comeback yapalım. Zamanda daralıyor bir karar söz redtay da...
Biz neredeyiz sen nerede ben savaşmayalım demiyorumki savaşalım ama baştanda belirtiğim gibi siz savaşı beni parçalamak için açtınız aslında sen açtın Avusturya diyor benim aklımda Osmanlı seferi yoktu diye ben Viyanayı macaristanı Avusturyaya verdiğim zaman kardeş kardeş mp mi atıcaz bir daha savaş olmuyacak mı ? Madem öyle sende iberyayı bırak ben ateşkes ne için istiyorum biliyormusun toparlanmak için toparlandıktan sonra savaşmak için böyle herkes zevk alır ha ben savaş ilan edersem 1.5 saat sürmez en geç 1 saat sonra ya teslim olurum yada teslim alırım :)
(05-08-2016, 17:01)Furkovic :(05-08-2016, 13:19)Poyraz : Ben avrupaya savaş açmadan avrupanın bana savaş açmamasını istiyorum. Çünkü çok yara aldım toparlanmam lazım. Bunuda kabul ediyorsanız ben devam ederim. Avusturya ile de isterse mevcut skordan anlaşma yapabiliriz. Yok ben kudüsü alırım devam edelim derse kendi bilir.
Viyana ve macaristandaki 3 toprağı verirsen seni ally ı alırım ondan sonra sana kimse savaş açmaz . Çok değil 50 dev kaybedeceksin ama Muhammed arkadaşımıza (lithum) oyunun başından beri 2 kez haksızlık yapıldı . Bırak alsın ondan sonra sen istediğin gibi Asyaya yayıl . Benden ve Avusturyadan tehlike göremezsin.
Biz neredeyiz sen nerede ben savaşmayalım demiyorumki savaşalım ama baştanda belirtiğim gibi siz savaşı beni parçalamak için açtınız aslında sen açtın Avusturya diyor benim aklımda Osmanlı seferi yoktu diye ben Viyanayı macaristanı Avusturyaya verdiğim zaman kardeş kardeş mp mi atıcaz bir daha savaş olmuyacak mı ? Madem öyle sende iberyayı bırak ben ateşkes ne için istiyorum biliyormusun toparlanmak için toparlandıktan sonra savaşmak için böyle herkes zevk alır ha ben savaş ilan edersem 1.5 saat sürmez en geç 1 saat sonra ya teslim olurum yada teslim alırım :)