Human HRE ülkeler şu tabloyu görünce şaşırdılar mı çok merak ediyorum. Oyundan, Duman'dan beklentiniz nelerdi onları daha çok merak ediyorum. Oyunun başından sonuna kadar emir kulu olan ve birbiriyle en az 6-7 toprak sınırı olan ve savaşmayıp Büyük Kankalar Birliği'ni kuran Gargia-Carpatia HRE'den şutlanınca şaşırdılar mı onu daha daha çok merak ediyorum. Bu tablo HRE oyuncuları için, Lotharingia'nın etrafında kurulan 4-5 ülkenin net bir şekilde ibret alması gereken ve oyun anlayışını değiştirmeleri gerektiğini anlatan bir haritadır bence.
Edit:Abi benim anlayamadığım bu adam 1 milyon asker basabilecek seviyeye gelene kadar bu kankalar ne yaptı. Ya troll olarak oyuna devam ettiler ya da oyun, tehlike öngörüleri yeterli seviyede değil. Haritayı adam "EUIV:İmparatorluklarınız" konusuna atsa valla millet Singleplayer oyun zanneder.
Edit:Abi benim anlayamadığım bu adam 1 milyon asker basabilecek seviyeye gelene kadar bu kankalar ne yaptı. Ya troll olarak oyuna devam ettiler ya da oyun, tehlike öngörüleri yeterli seviyede değil. Haritayı adam "EUIV:İmparatorluklarınız" konusuna atsa valla millet Singleplayer oyun zanneder.