13-08-2016, 16:01
@Justicar kardeşim paylaştığım şeyin yararı kişiye göre değişir.Ben genel bir paylaşım yapmak istedim zaten paylaştığım şeyde uygulamak istediğiniz oyun planı hakkında yardımcı ipuçları veriyor örn. Bohemyanın milanın pu ya düşürmenin oyun başında ne kadar kolay olduğunu anlatıyor zaten çoğu oyun başında avusturya ile boh. Ally olmadıysa boh. Pu ya almak fra oyuncusu için en iyi başlangıç birde kolonya mainz vb. Kolay elektörlede ally olup kolayca HRE İmparotoru olabilirsin.Extra manpower forcelimit vb. Oyun başında harika olur İmp. Olmanın en iyi yolları ;)
Milanın lideride zaten 50 küsür yaşında ölünmeden önce rm yapılırsa oda hemen pu olur hem imp. Olup hem güçlü pu elde edebilirsiniz early game de osmanlıyı bile tokatlarsınız ama dikkat etmeniz gereken şey fate of burgundy eventinde imp. Olduysanız (ki ben kendi oyunlarımda oluyorum :D ) alçak ülkeler ispanyaya gidiyor bu yüzden castilyayı güçsüzleştirin örn. Leon galicia salın granadaya andülüs topraklarını verin taktik basit parlaça ve yoket!@jax61 hasan abi ben çevirmek isterdim ama okuduğumu anlıyorum fakat düzgünce çeviremiyorum :( keşke türkçe paylaşım yapabilseydim.
Milanın lideride zaten 50 küsür yaşında ölünmeden önce rm yapılırsa oda hemen pu olur hem imp. Olup hem güçlü pu elde edebilirsiniz early game de osmanlıyı bile tokatlarsınız ama dikkat etmeniz gereken şey fate of burgundy eventinde imp. Olduysanız (ki ben kendi oyunlarımda oluyorum :D ) alçak ülkeler ispanyaya gidiyor bu yüzden castilyayı güçsüzleştirin örn. Leon galicia salın granadaya andülüs topraklarını verin taktik basit parlaça ve yoket!@jax61 hasan abi ben çevirmek isterdim ama okuduğumu anlıyorum fakat düzgünce çeviremiyorum :( keşke türkçe paylaşım yapabilseydim.