20-08-2016, 02:45
aynı yere geri dönüyoruz. ben japonyayı işgal edebilecek durumdayken işgal etmedim. bu tamamen benim tasarrufumdur. ayrıca yine belirttiğim üzere japonya ve hindistan ile dostluğumu bu bölümün ortalarında kurdum.hatta japonya ile son 1 saattir dostuz. ondan öncesinde herhangi bir şekilde çıkarımızın çatıştığı bir durumda kesinlikle savaş açacağımı kendisi çok iyi biliyordu.yine üstte sıraladığım üzere şuanda doğu teknolojik dezavantaja ve overseas expansiona açık bir bölgedir. bu da bizi ittifak olmaya itmiştir.bu mecburi ittifaklık gerektiğinde bozulabilir veya değiştirilebilir. şuanlık herhangi bir çatışma olmadığı için ittifaklık sürmektedir.
oyun başında eğer batıya sıkışıp kalmasaydınız ve doğuya da gelseydiniz güzel savaşlar yapabilirdik dumancım. sen savaştın evet. gidip hrenin en tehlikeli bölgesinden en op devletlerden birisini alıp hrenin gücünü kullanıp yendin. bu konuda ustasın bunu da biliyoruz ve seni takdir de ediyoruz ama bize laf atarken bulunduğumuz konumu ve olası tehlikeleri göz ardı etmemenizi rica ediyorum.
daha önce oynadığım bir ming oyununda japonyayı ful annex yaptığımı (oyuncudan ) gayet iyi biliyorsun duman.
oyun başında eğer batıya sıkışıp kalmasaydınız ve doğuya da gelseydiniz güzel savaşlar yapabilirdik dumancım. sen savaştın evet. gidip hrenin en tehlikeli bölgesinden en op devletlerden birisini alıp hrenin gücünü kullanıp yendin. bu konuda ustasın bunu da biliyoruz ve seni takdir de ediyoruz ama bize laf atarken bulunduğumuz konumu ve olası tehlikeleri göz ardı etmemenizi rica ediyorum.
daha önce oynadığım bir ming oyununda japonyayı ful annex yaptığımı (oyuncudan ) gayet iyi biliyorsun duman.