(20-08-2016, 02:48)HulkSpider03 : Lütfen duman ilgilenmeyeceği işlere karışmayı çok sever. Bunu bana yapılan kompluyu bana söylemeden ortaya dökmesi gibi. İlginç olan insan bir austria oyuncusuna söyler bak seni yeyecekler velan böyle böyle konuşmalar var elimde der ama ne hikmetse demedi...(Demişse bile seni yeycekler velan dedi elimde şu şu konuşmalar var demedi)
Hiçbir şeyi sana özelden söylemeye ihtiyacım yok. Umrumda olan senin oyunculuğun değil, Avusturya ülkesinin geleceğiydi. Yoksa sen yıkılmışsın dünyayı fethetmişsin benim için hiç fark yok. Avusturya ülkesinin yıkılması için seni oraya geçirdiklerini tahmin ettim, çünkü Avusturya'ya geçmek isteyen oyuncu bana Polonya'dan geçmesi üzerine rica aldığını söylemişti. Ancak oyuncu oyuna geldiğinde Polonya oyuncusu tam tersi şekilde bir söylemde bulunduğunda görüş değişikliklerini farkedip niyetlerini anladım.
Aynı şekilde Furkovic'in oyunun başında Osmanlı ile müttefik olup tüm oyunu o şekilde geçireceğini ve Hindistan'a ilerleyeceğini söylemiştim. Yapmaya çalışmış ancak Ming Bharat müttefikliği sebebiyle tam anlamıyla başarıya ulaşamamış o sebeple geldi burada Asya'daki birliği şikayet ediyor.
Bugün oyuna giren Polonya oyuncusunun (@saromax) Osmanlı'ya toprak satacağını da ülkesini seçtiğinde söylemiştim. Bunlar tamamen tecrübeden ve oyuncuları iyi izlemekten gelen şeyler. Tıpkı aynı Polonya oyuncusunun ordusu güneye inmeye başladığında Osmanlı'nın yardımına gittiğini sezmem gibi. O da farklı bir kural ihlaliydi, ancak tıpkı Venedik-İran meselesindeki Venedik gibi ona da bir yaptırım olmadı. Çok olmasına gerek de yok.
(20-08-2016, 02:52)HulkSpider03 : DESTEKÇİ
DESTEK
DES
D
dostluk attım marriage attım kabul etcem dedin etmedin bile be yalan söyleme... Bir ara yardım bile ederim dedin özel mesja attın yukarıyı halledem ok dedin ama nerede???????
O ülkeyi sen yönettiğin an o ülkenin sonu gelmişti zaten ve ben oyuna 4 toprakla başlayan Brandenburg'um. Seni kurtaramaz, büyük ihtimalle kurtarmazdım da. Destekçi olmak farklı, hayat kurtarmak farklı şeylerdir. Öte yandan oynamayı bilen biri olsaydı onun durumunu iyileştirmeye daha istekli olabilirdim.